שטרודל תפוחים
צריך קינוח צמחוני? שטרודל תפוחים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 294 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחים מקינטוש, בצק פילו, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), שטרודל תפוחים, ו שטרודל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/4 כוסות.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים פירורי לחם. מבשלים 4 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים פירורי לחם, תפוחים, סוכר, צימוקים וקינמון בקערה בינונית; זורקים לשלב.
מעיל קל כל אחד 4 סדינים פילו עם ספריי בישול, הצבת אחד על גבי השני. מכסים בניילון נצמד, לוחצים בעדינות לאטום את הסדינים יחד; משליכים ניילון נצמד. כפית 3 כוסות תערובת תפוחים לאורך 1 קצה ארוך של פילו מוערמים, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים קצוות קצרים של פילו כדי לכסות 2 אינץ ' של תערובת תפוחים על כל קצה. החל מקצה ארוך עם גבול 2 אינץ', להפשיל אופנת ג ' לירול. (לא להתגלגל בחוזקה, או שטרודל עשוי לפצל.)
מניחים שטרודל, צד התפר למטה, על מחבת ג ' לירול מצופה ספריי בישול. חזור על ההליך עם בצק פילו הנותרים, ספריי בישול, תערובת תפוחים.
ממיסים 2 כפות חמאה, ומברשת על שטרודל.
אופים ב 375 25 דקות או עד הזהב. מגניב על מתלה תיל 20 דקות לפני ההגשה.