שטרודל תפוחים בודדים
שטרודל תפוחים בודדים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 401 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, טורבינדו סוכר, פיסטוקים קלויים יבשים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 34%. נסו שטרודל תפוחים בודדים, שטרודל מיני תפוחים, ו שטרודל מיני תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פיסטוקים במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מערבבים תפוח, סוכר turbinado, עמילן תירס, הל בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מחסנית 2 פילו גיליונות על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש). מברשת קלה פילו מחסנית עם חמאה; מפזרים על 1 כף פיסטוקים הקרקע. למעלה עם 2 סדינים פילו יותר. כפית על תערובת תפוח 1/2 כוס לאורך 1 קצה קצר של מחסנית פילו, משאיר גבול 2 אינץ ' מכל הצדדים. מקפלים על הקצוות הארוכים של פילו כדי לכסות על 1 1/2 אינץ ' של תערובת תפוחים על כל קצה. החל בקצה קצר עם גבול 2 אינץ', להפשיל אופנה ג ' לי רול. (לא להתגלגל בחוזקה, או שטרודל עשוי לפצל.)
מניחים שטרודל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. חזור על הנוהל עם גיליונות פילו הנותרים, חמאה, פיסטוקים, ותערובת תפוחים כדי ליצור 8 שטרודל בסך הכל.
פירס כל שטרודל 2 פעמים עם מזלג.
מברשת צמרות עם שאר החמאה.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד חום פריך וזהוב.
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות אבקת סוכר.
מגישים שטרודל חם או בטמפרטורת החדר.