קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוחים בודדים

שטרודל תפוחים בודדים
שטרודל תפוחים בודדים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 401 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, טורבינדו סוכר, פיסטוקים קלויים יבשים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 34%. נסו שטרודל תפוחים בודדים, שטרודל מיני תפוחים, ו שטרודל מיני תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים פיסטוקים במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מערבבים תפוח, סוכר turbinado, עמילן תירס, הל בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחסנית 2 פילו גיליונות על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש). מברשת קלה פילו מחסנית עם חמאה; מפזרים על 1 כף פיסטוקים הקרקע. למעלה עם 2 סדינים פילו יותר. כפית על תערובת תפוח 1/2 כוס לאורך 1 קצה קצר של מחסנית פילו, משאיר גבול 2 אינץ ' מכל הצדדים. מקפלים על הקצוות הארוכים של פילו כדי לכסות על 1 1/2 אינץ ' של תערובת תפוחים על כל קצה. החל בקצה קצר עם גבול 2 אינץ', להפשיל אופנה ג ' לי רול. (לא להתגלגל בחוזקה, או שטרודל עשוי לפצל.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מניחים שטרודל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. חזור על הנוהל עם גיליונות פילו הנותרים, חמאה, פיסטוקים, ותערובת תפוחים כדי ליצור 8 שטרודל בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
פירס כל שטרודל 2 פעמים עם מזלג.
7
מברשת צמרות עם שאר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד חום פריך וזהוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
10
מגישים שטרודל חם או בטמפרטורת החדר.