שיבולת השועל האפויה של בקי
שיבולת השועל האפויה של בקי היא ללא גלוטן וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, חלב, בננות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . מתכונים דומים: שיבולת שועל צימוקים אפוי שיבולת שועל סינגלים, שיבולת שועל וצימוקים עוגיות שיבולת שועל אפוי, ו סלט העוף של בקי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים שיבולת שועל, ביצים, בננות, חלב, סוכר לבן, שמן זרעי פשתן, רסק תפוחים, סוכר חום ואבקת אפייה יחד בקערה באמצעות כפית; לשפוך לתוך צלחת אפייה מרובעת.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים חום, כ 40 דקות.