קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות9
ציון בריאות3
מגזין

שיבולת השועל האפויה של בקי

שיבולת השועל האפויה של בקי
שיבולת השועל האפויה של בקי היא ללא גלוטן וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, חלב, בננות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . מתכונים דומים: שיבולת שועל צימוקים אפוי שיבולת שועל סינגלים, שיבולת שועל וצימוקים עוגיות שיבולת שועל אפוי, ו סלט העוף של בקי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים שיבולת שועל, ביצים, בננות, חלב, סוכר לבן, שמן זרעי פשתן, רסק תפוחים, סוכר חום ואבקת אפייה יחד בקערה באמצעות כפית; לשפוך לתוך צלחת אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
שמן פשתןשמן פשתן
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
רסק תפוחיםרסק תפוחים
בננהבננה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים חום, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור