קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות3
מגזין

שיבולת השועל של סבתא לואיז עם תפוח מגורר

שיבולת השועל של סבתא לואיז עם תפוח מגורר
שיבולת השועל של סבתא לואיז עם תפוח מגורד עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 164 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. לכי לחנות וקחי תפוח, חמאה, שיבולת שועל מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם שיבולת השועל של סבתא, עוגיות שיבולת השועל של סבתא, ו עוגיות שיבולת השועל של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את שיבולת השועל, המים והמלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את התפוח המגורד ומיץ לימון ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
מוסיפים את החלב והחמאה. מערבבים היטב ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
מגישים מיד, אולי עם קמצוץ של סוכר חום או טפטוף של סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
5
למנה: 277.4 קלוריות, 177.2 קלוריות משומן, 19.7 גרם סה "כ שומן, 6.9 גרם שומן רווי, 73.3 מ" ג כולסטרול, 1597.6 מ " ג נתרן, 9.6 גרם סך פחמימות, 5.5 גרם סוכרים, 15.5 גרם חלבון
6
טעם
7
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
8
From When French Women Cook by Madeleine Kamman, ©2004 by Madeleine Kamman. פורסם על ידי Ten Speed Press. מדלן קאממן נולדה בפריז והחלה את הקריירה הקולינרית שלה ב-1940 במסעדה של דודתה באזור טוריין בצרפת. כמדריך קולינרי נערץ מאז 1962, כתב קמאן שני ספרים נוספים: ארוחת ערב נגד השעון ועשייה חדשה של טבח.
מרכיבים שתצטרך
מדלן.מדלן.