שיבולת השועל של סבתא לואיז עם תפוח מגורר
שיבולת השועל של סבתא לואיז עם תפוח מגורד עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 164 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. לכי לחנות וקחי תפוח, חמאה, שיבולת שועל מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם שיבולת השועל של סבתא, עוגיות שיבולת השועל של סבתא, ו עוגיות שיבולת השועל של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את שיבולת השועל, המים והמלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את התפוח המגורד ומיץ לימון ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את החלב והחמאה. מערבבים היטב ומבשלים 1 דקה.
מגישים מיד, אולי עם קמצוץ של סוכר חום או טפטוף של סירופ מייפל.
למנה: 277.4 קלוריות, 177.2 קלוריות משומן, 19.7 גרם סה "כ שומן, 6.9 גרם שומן רווי, 73.3 מ" ג כולסטרול, 1597.6 מ " ג נתרן, 9.6 גרם סך פחמימות, 5.5 גרם סוכרים, 15.5 גרם חלבון
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
From When French Women Cook by Madeleine Kamman, ©2004 by Madeleine Kamman. פורסם על ידי Ten Speed Press. מדלן קאממן נולדה בפריז והחלה את הקריירה הקולינרית שלה ב-1940 במסעדה של דודתה באזור טוריין בצרפת. כמדריך קולינרי נערץ מאז 1962, כתב קמאן שני ספרים נוספים: ארוחת ערב נגד השעון ועשייה חדשה של טבח.