שיבולת שועל-לחם מולסה
לחם שיבולת שועל-מולסה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו לחם מולסה שיבולת שועל, לחם מולסה שיבולת שועל, ו לחם מולסה שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה.
הוסף דבשה; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 1 קמח כוס, שיבולת שועל, שמן ומלח.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת שמרים, ערבוב כדי ליצור בצק רך. בהדרגה להוסיף קמח שנותר.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 2 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 35 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; מקום על משטח מקומח קלות. ללוש כ 10 פעמים; להתגלגל לתוך מלבן 12 x 7 אינץ'.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם צד קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, במחבת כיכר 4 אינץ 8 x מצופה בתרסיס בישול. כיסוי; תן לעלות 35 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד כיכר השחמה ונשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.