קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

שיבולת שועל לחתוך פלדה אפויה בריאה

שיבולת שועל לחתוך פלדה אפויה בריאה
דייסת שיבולת שועל בריאה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 46 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, אבקת אפייה, בננות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה טוב. נסו שיבולת שועל חתוכה בדלעת אפויה, אוכמניות אפויות בננה פלדה לחתוך שיבולת שועל, ו צ'אי אגס אגס אפוי שיבולת שועל חתוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים חלב לרתיחה בסיר; מיד להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים שיבולת שועל ווניל לתוך החלב. ערבוב מדי פעם, לבשל בבית מבשלים עד שיבולת השועל הם רכים, כ 20 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים בננות, ביצים ורסק תפוחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים אבקת אפייה, קינמון, ומלח בקערה קטנה; מערבבים לתוך תערובת הבננה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים תערובת שיבולת שועל לקערה; מערבבים. מקפלים צימוקים דרך תערובת שיבולת שועל; לשפוך לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'. צלחת כיסוי עם פלסטיק לעטוף; לקרר 8 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר לעטוף פלסטיק מאפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®