שיבולת שועל מיני פנקייק עם רוטב אגס תפוחים
צריך ארוחת בוקר צמחונית? שיבולת שועל מיני פנקייק עם רוטב תפוחים-אגס יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. מתאים ל-32 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב תפוחים, אבקת חלב ללא שומן מיידית, נבט חיטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פנקייק שיבולת שועל תפוח, פנקייק ללא גלוטן עם תפוח, אפרסק ופח, ו ג'ינג'ר תפוח אגס פריך שיבולת שועל אפוי.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
מערבבים יחד ביצים, חלב ושמן; מוסיפים למרכיבים יבשים, ערבוב רק עד לחלחל.
יוצקים 2 כפות הבלילה עבור כל פנקייק על מחבת או מחבת חם משומן קלות. לבשל פנקייק עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים; להפוך ולבשל בצד השני.
מגישים עם רוטב תפוחים-אגס.
הערה: פנקייק ורוטב יכול להיות קפוא בנפרד עד 1 חודש. לחמם, מיקרוגל 4 פנקייק ב 1 דקה גבוהה ו 15 שניות; מיקרוגל 1 כוס רוטב 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב פעם אחת.