שיבולת שועל-עוגיות פצפוצי שוקולד פשתן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל-פשתן עוגיות שוקולד צ'יפס. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: וידאו: כוח פשתן שוקולד צ'יפ Banananan מאפינס שיבולת שועל, בננה שוקולד צ'יפס עוגיות עם פשתן, ו עוגיות שוקולד צ'יפס חמוציות פשתן.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
לטאטא את הקמח, שיבולת שועל, זרעי פשתן, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערה.
הכה את החמאה, סוכר מגורען וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד רכות, על 4 דקות. לנצח את הביצים אחד בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את הוניל. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך; הוסף את תערובת הקמח והכה עד רק בשילוב, גירוד את הקערה לפי הצורך. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
זרוק כף גדושה של בצק על דפי אפייה מוכנים, על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
תן לעוגיות להתקרר 3 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מתלים להתקרר לחלוטין.