שיבולת שועל עם אגוזי לוז דובדבן
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, וארוחת בוקר טבעונית? שיבולת שועל עם אגוזי לוז דובדבן יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לך בינג, מלח, שיבולת שועל לחתוך פלדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו שיבולת שועל עם אגוזי לוז דובדבן, שיבולת שועל אגוזי לוז מייפל, ו גאלט אגוזי לוז דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 4 החומרים הראשונים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עקביות הרצוי, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מערבבים ב 3 כפות סוכר, 1 כפות אגוזים, וקינמון.
מקום 1 כוס שיבולת שועל בכל 6 קערות; מפזרים כל מנה עם 1 כפית סוכר. למעלה כל מנה עם 1 1/2 כפית אגוזים; טפטוף עם 1 כפית שמן.