שיבולת שועל עם תפוחים, אגוזי לוז, זרעי פשתן
שיבולת שועל עם תפוחים, אגוזי לוז, זרעי פשתן נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. לכו לחנות ותביאו סוכר חום, תמצית ונילן, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חביתיות שיבולת שועל זרעי פשתן, שיבולת שועל זרעי פשתן עם אוכמניות, ו שיבולת שועל מתוקה וקרם עם זרעי פשתן ואוכמניות.
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת. להפוך אגוזים על מגבת.
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. דק קוצצים אגוזים, ולהניח בצד.
מערבבים חלב ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים וניל. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד עבה.
מפזרים אגוזי לוז, סוכר חום, ושקדים.