שיבולת שועל-פנקייק פטל עם קולי
חביתיות שיבולת שועל-פטל עם קולי ברי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך פטל, שמן סלט, שיבולת שועל התגלגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק שיבולת שועל banananan עם רוטב ברי, פנקייק שיבולת שועל קל עם ציפוי ברי מעורב, ו פנקייק שיבולת שועל פטל # Brunchweek (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים שיבולת שועל וחמאה; בואו לעמוד לפחות 15 דקות או עד 30 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה, להכות ביצים, חלב, וניל להתמזג. מערבבים בקמח ותערובות שיבולת שועל רק עד שתרטבו באופן שווה, ואז מערבבים בעדינות פטל.
מניחים מחבת nonstick או מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני (350); כאשר חם, מעיל בקלילות עם שמן ולהתאים את החום כדי לשמור על טמפרטורה.
יוצקים הבלילה ב 1/2-מנות כוס על מחבת ומבשלים עד פנקייק משחימים על הקרקעית הקצוות מתחילים להיראות יבש, על 2 דקות; לפנות עם מרית רחבה וצדדים אחרים חומים, 1 1/2 עד 2 דקות יותר. מחבת מעיל עם שמן יותר לפי הצורך לבשל פנקייק הנותרים.
מגישים את הפנקייק כמו מבושל, או לשמור אותם חמים בשכבה אחת על גיליונות אפייה בתנור 200 עד 15 דקות. מחסנית פנקייק על צלחות ומגישים עם קולי ברי (ראה הערות).