קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות65
ציון בריאות0
מגזין

שיבולת שועל פריך-רצועות פירות

שיבולת שועל פריך-רצועות פירות
צריך קינוח צמחוני? שיבולת שועל-רצועות פרי פריך יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 65 מנות. עם 77 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגלת רגילה, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פרי פריך, פרי פריך, ו פרי פריך.

הוראות

1
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה. הכה בביצה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בקערה אחרת, מערבבים קמח, סודה לשתייה ושיבולת שועל. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מחלקים בצק לשבע מנות שוות. צבוט כל חלק לתוך חבל באורך 12 אינץ 'ומרחב אחיד שניים או שלושה חבלים על פני חמאה או בישול קלף מצופה 12 על ידי 15 אינץ' אפייה. לשטח חבלים כדי ליצור רצועות ברוחב 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
4
אופים בתנור 350 עד רצועות הם השחמה קלות, על 10 דקות; אם אפייה יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בואו רצועות להתקרר על גיליונות במשך כ 2 דקות, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לחתיכות 1 אינץ ' רחב.
6
בואו להתקרר לחלוטין על סדינים.