שיבולת שועל שוקולד טפטוף עוגיות
עוגיות שיבולת שועל שוקולד טפטוף הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר חום חזק, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מיני שוקולד טפטוף עוגיות, עוגיות שוקולד צ'יפס טופי w / טפטוף שוקולד, ו עוגיות תפוזים וג'ינג'ר עם טפטוף שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גליונות עוגיות קו עם נייר קלף. בקערה גדולה, לשלב סוכר חום וחמאה כוס 1 ומכה במהירות בינונית, קערת גירוד לעתים קרובות, עד שמנת.
מוסיפים מים; ממשיכים להכות עד מעורבב היטב. להפחית את המהירות עד נמוך; להוסיף שיבולת שועל, קמח, קינמון, סודה לשתיה ומלח. הכה עד מעורב היטב. באמצעות כף בצק עוגיות (או ביד) לעצב בצק לכדורים 1 1/2 אינץ'. (הבצק יהיה דביק.)
מניחים 2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות עוגיות מוכנות. באמצעות החלק התחתון של זכוכית, משומן וטבל בסוכר, לשטח עוגיות בקוטר 2 אינץ'. (יהיה עליך לטבול זכוכית בסוכר עבור כל עוגייה, גריז לפי הצורך)
אופים במשך 12 עד 15 דקות או עד השחמה קלה.
תן לעמוד 1 דקה על גיליונות עוגיות; להסיר מתלה קירור חוט. מגניב לגמרי.
מערבבים את כל החומרים טפטוף למעט חלב בקערת מיקסר קטנה. הכה במהירות נמוכה, גירוד קערה לעתים קרובות והוסיף בהדרגה עד עקביות drizzling.