שיבולת שועל של בוקר יום ראשון
דייסת שיבולת שועל של בוקר ראשון יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו-אובו שחיפשתם. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 351 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 1.45 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה עובד בצורה הטובה ביותר כארוחת בוקר, ומוכן תוך כ -25 דקות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-431 יגידו שהוא פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם דייסת שיבולת שועל לבישול מהיר, צימוקים זהובים, דובדבנים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 86% , וזה מדהים. נסו את סופגניות בוקר ראשון , בננה ספליט בוקר , ושייק שוקולד בננה בוקר באז (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו את החלב בתוספת 2 כוסות מים בסיר בינוני עד שיתחיל לרתוח על אש קטנה.
מוסיפים את שיבולת השועל והמלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה במשך 4 עד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה. מורידים את האש ומערבבים פנימה את הבננה, הדובדבנים והצימוקים.
מניחים את המכסה על הסיר ומניחים לו לשבת 2 דקות.
מגישים חם עם סירופ מייפל או סוכר חום וחלב נוסף.