שיבולת שועל, תאנה, ומוטות אגוז
שיבולת שועל, תאנה, וחטיפי אגוז יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 144 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, תמצית ונילן, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שיבולת שועל, תאנה, ומוטות אגוז, אגוזים ממולאים בשוקולד-חטיפי שיבולת שועל, ו דגני שיבולת שועל עם קרמל ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני גלי. מביאים להתבשל חום בינוני, ערבוב עד sugardisolves. להפחית את החום לנמוך. כיסוי וsimmer 5 דקות. Uncover ו simmeruntil תאנים הם רכים מאוד מילוי הוא עבה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
מערבבים מיץ inlemon ווניל, ואז אגוזי מלך.מגניב לגמרי. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא טמפרטורת toroom לפני השימוש.
מתלה עמדה בשליש העליון של ארוגים מחממים ל 350°f. ספריי 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה עם ריסוס nonstick.
מערבבים שיבולת שועל ו-5 המרכיבים הבאים בקערה גדולה ומקציפים כדי להתמזג.
להוסיף קוביות חמאה"."שימוש בקצות האצבעות, תערובת untilmixture יוצר גושים לחים קטנים.
לחץ היטב על מחצית תערובת הקרום (about3 כוסות) על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מורחים באופן שווה על פני הקרום.
מפזרים להישאר תערובת שלחלוף מילוי; לחץ כדי לדבוק.
אופים ברים עד חום עמוק ומוצקכדי לגעת, כ -35 דקות. מגניב במחבת onrack.
חותכים לרוחב לתוך 6 רצועות. הפוך 8lengthwise חתכים, יצירת 2x1 אינץ bars.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. Coverpan עם נייר; לאחסן בטמפרטורת החדר.
מניחים אבקת סוכר בקערה בינונית.באמצעות מרית צרה, להסיר כמו פגר כפי הרצוי מחבת.
מגלגלים חצי מבארסין עם אבקת סוכר למעיל. מסדרים מוטות coatedbars וברים פשוטים לסירוגין על מגש.
עבור אחסון ארוך יותר, לכסות מחבת וצינה. ברים ימשיכו oneweek, אבל הקרום יהיה לרכך.