שיווי משקל בוטנים עם מוס חמאת בוטנים
גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, סוכר, חמאת בוטנים גדולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב, מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, ו מוס חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 135°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. צייר שלושה 10 x 4 1/2 אינץ ' מלבנים על קלף; הפוך קלף מעל. טוחנים דק 1 כוס אגוזים עם 1/4 כוס סוכר במעבד. קוצצים גס שנותרו אגוזים 1/4 כוס ולהניח בצד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, שמנת של טרטר, ומלח גס בקערה גדולה עד קצף. עם ריצת מערבל, להוסיף בהדרגה הנותרים 1/2 כוס סוכר, להכות עד מרנג הוא נוקשה ומבריק.
מוסיפים תערובת אגוז הקרקע ואגוזים קצוצים גס; מקפלים בעדינות רק כדי להתמזג.
כפית 2 כוסות מרנג על כל מלבן על קלף; להפיץ באופן שווה כדי למלא מלבנים (כל מרנג שנותר יכול להיות אפוי כמו עוגיות).
אופים מרנג עד חום זהוב בכל רחבי ויבש לגעת אבל עדיין רך מעט, על 1 שעה 30 דקות.
העברה ל rack ומגניב לחלוטין.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאת בוטנים, סוכר חום, ומלח גס בקערה בינונית כדי להתמזג. עם מיקסר פועל, בהדרגה לנצח 1/4 כוס קרם.
הוסף עוד 1/4 כוס קרם והכה רק כדי להתמזג. מקציפים הנותרים 1/2 כוס שמנת, סוכר, ווניל בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס; לקפל לתוך תערובת חמאת בוטנים 3 תוספות. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
לטאטא אבקת קקאו וסוכר בסיר בינוני להתמזג היטב. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס מים, לטאטא עד חלקה. בהדרגה להקציף בשמנת כבדה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד קריר מעט מעובה, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
השארת מרנג על קלף ושימוש סכין משונן גדול, קצוות של כל מקצפת לגודל מקורי 10 x 4 1/2 אינץ'. סכין דק שקופית בין מרנג ונייר כדי לשחרר. כף 1/4 זיגוג כוס באופן שווה על גבי מלבני מרנג 2 ולהתפשט כדי לכסות. צ ' יל עד ערכות שוקולד, כ -30 דקות.
מקום 1 מרנג מזוגג מלבן על צלחת. כפית חצי מוס מעל (scant 1 1/4 כוסות); פרוש בשכבה זוגית.
מניחים מלבן מרנג מזוגג שני על גבי הראשון; להפיץ עם הנותרים מוס. למעלה עם מלבן מרנג לא מזוגג.
יוצקים 1/2 זיגוג כוס למטה במרכז מרנג העליון. באמצעות מרית הדובדבן, להפיץ זיגוג מעל מרנג העליון, המאפשר זיגוג לטפטף למטה הצדדים. החלק העליון והצדדים כדי לכסות באופן שווה עם שכבה דקה. להכניס למקרר עד זיגוג מוגדר, כ -30 דקות.
יוצקים זיגוג שנותר על גבי dacquoise וquickly חלקה מעל וצדדים בשכבה אפילו.
מפזרים פלר דה sel קלות מעל, אם תרצה. תרגע לפחות 3 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לכסות עם כיפת עוגה ולשמור מקורר.