קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

שיווי משקל בוטנים עם מוס חמאת בוטנים

שיווי משקל בוטנים עם מוס חמאת בוטנים
גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, סוכר, חמאת בוטנים גדולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב, מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, ו מוס חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 135°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. צייר שלושה 10 x 4 1/2 אינץ ' מלבנים על קלף; הפוך קלף מעל. טוחנים דק 1 כוס אגוזים עם 1/4 כוס סוכר במעבד. קוצצים גס שנותרו אגוזים 1/4 כוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, שמנת של טרטר, ומלח גס בקערה גדולה עד קצף. עם ריצת מערבל, להוסיף בהדרגה הנותרים 1/2 כוס סוכר, להכות עד מרנג הוא נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מלח גסמלח גס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תערובת אגוז הקרקע ואגוזים קצוצים גס; מקפלים בעדינות רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
כפית 2 כוסות מרנג על כל מלבן על קלף; להפיץ באופן שווה כדי למלא מלבנים (כל מרנג שנותר יכול להיות אפוי כמו עוגיות).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
אופים מרנג עד חום זהוב בכל רחבי ויבש לגעת אבל עדיין רך מעט, על 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
העברה ל rack ומגניב לחלוטין.
1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאת בוטנים, סוכר חום, ומלח גס בקערה בינונית כדי להתמזג. עם מיקסר פועל, בהדרגה לנצח 1/4 כוס קרם.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
כָּתֵףכָּתֵף
מלח גסמלח גס
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף עוד 1/4 כוס קרם והכה רק כדי להתמזג. מקציפים הנותרים 1/2 כוס שמנת, סוכר, ווניל בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס; לקפל לתוך תערובת חמאת בוטנים 3 תוספות. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לטאטא אבקת קקאו וסוכר בסיר בינוני להתמזג היטב. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס מים, לטאטא עד חלקה. בהדרגה להקציף בשמנת כבדה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד קריר מעט מעובה, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
4
השארת מרנג על קלף ושימוש סכין משונן גדול, קצוות של כל מקצפת לגודל מקורי 10 x 4 1/2 אינץ'. סכין דק שקופית בין מרנג ונייר כדי לשחרר. כף 1/4 זיגוג כוס באופן שווה על גבי מלבני מרנג 2 ולהתפשט כדי לכסות. צ ' יל עד ערכות שוקולד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מקום 1 מרנג מזוגג מלבן על צלחת. כפית חצי מוס מעל (scant 1 1/4 כוסות); פרוש בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מניחים מלבן מרנג מזוגג שני על גבי הראשון; להפיץ עם הנותרים מוס. למעלה עם מלבן מרנג לא מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
יוצקים 1/2 זיגוג כוס למטה במרכז מרנג העליון. באמצעות מרית הדובדבן, להפיץ זיגוג מעל מרנג העליון, המאפשר זיגוג לטפטף למטה הצדדים. החלק העליון והצדדים כדי לכסות באופן שווה עם שכבה דקה. להכניס למקרר עד זיגוג מוגדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
8
יוצקים זיגוג שנותר על גבי dacquoise וquickly חלקה מעל וצדדים בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9
מפזרים פלר דה sel קלות מעל, אם תרצה. תרגע לפחות 3 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לכסות עם כיפת עוגה ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel