שיחה לב Nanaimo ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שיחה לב Nanaimo ברים. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, קוקוס, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו Cakespy: עוגת קרם לב שיחה, עוגיות סוכר לב שיחה, ו מיני שיחה-עוגיות לב (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את השכבה התחתונה. ממיסים את החמאה, הסוכר והקקאו בדוד כפול עד לשלב מלא, אבל לא נותנים לתערובת להגיע לרתיחה.
מוסיפים את הביצה המוכה ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
הסר מהחום ומערבבים את פירורי קרקר גרהם, קוקוס, ואגוזים. לחץ למטה בחוזקה לתוך מחבת 8 x 8 אינץ ungreased; נסה לעשות את התערובת שטוחה ככל האפשר במחבת.
הכן את השכבה האמצעית: במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר' קונדיטורים יחד עד קל מאוד ורך. אם תרצה, מערבבים כמה טיפות של צבע מאכל אדום ומערבבים עד המילוי הגיע גוון ורוד למדי.
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר. החזר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד הלבן על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי התערובת לא לחרוך.
בואו לשבת עד התערובת היא עדיין נוזלית אבל עבה מאוד, ואז לשפוך אותו על השכבה השנייה (באמצע) ולהפיץ אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי שוקולד חם עדיין יהיה מבולגן אם תלחץ קשה מדי תוך כדי להפיץ אותו לקרוע את שכבת החמאה להלן).
בעדינות למקם את לבבות השיחה על גבי שכבת שוקולד לבן ישירות לאחר התפשטות (זה יבטיח כי הם לדבוק בשכבה).
תן את הסורגים מגניב לפחות שעה במקרר לפני ההגשה.