קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

שיחה לב Nanaimo ברים

שיחה לב Nanaimo ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שיחה לב Nanaimo ברים. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, קוקוס, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו Cakespy: עוגת קרם לב שיחה, עוגיות סוכר לב שיחה, ו מיני שיחה-עוגיות לב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את השכבה התחתונה. ממיסים את החמאה, הסוכר והקקאו בדוד כפול עד לשלב מלא, אבל לא נותנים לתערובת להגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
מוסיפים את הביצה המוכה ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
הסר מהחום ומערבבים את פירורי קרקר גרהם, קוקוס, ואגוזים. לחץ למטה בחוזקה לתוך מחבת 8 x 8 אינץ ungreased; נסה לעשות את התערובת שטוחה ככל האפשר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תן לזה להתקרר במשך כשעה.
5
הכן את השכבה האמצעית: במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר' קונדיטורים יחד עד קל מאוד ורך. אם תרצה, מערבבים כמה טיפות של צבע מאכל אדום ומערבבים עד המילוי הגיע גוון ורוד למדי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
אבקת פודינגאבקת פודינג
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
6
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר. החזר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד הלבן על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי התערובת לא לחרוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום.
9
בואו לשבת עד התערובת היא עדיין נוזלית אבל עבה מאוד, ואז לשפוך אותו על השכבה השנייה (באמצע) ולהפיץ אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי שוקולד חם עדיין יהיה מבולגן אם תלחץ קשה מדי תוך כדי להפיץ אותו לקרוע את שכבת החמאה להלן).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
בעדינות למקם את לבבות השיחה על גבי שכבת שוקולד לבן ישירות לאחר התפשטות (זה יבטיח כי הם לדבוק בשכבה).
מרכיבים שתצטרך
לבבות שיחהלבבות שיחה
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
11
תן את הסורגים מגניב לפחות שעה במקרר לפני ההגשה.