קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

שיטאקי עם פירה אגוזים פיצה

שיטאקי עם פירה אגוזים פיצה
שיטאקי עם פירה אגוזים פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1500 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עלי רוזמרין, מים, כובעי פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: לובסטר ו Shiitake ראגו עם מחית שורש סלרי, מחית אגוז תפוחים, ו סטייקים כרובית ופירה עם סלסה אגוז-קפר.

הוראות

1
פירה אגוז: להפריד את פרוסות הבצל לרצועות עם האצבעות שלך ומניחים אותם בסיר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד, ערבוב כל 15 דקות בערך, במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד רך מאוד. לחשוף ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
שלב את הבצל, אגוזי מלך, ומים בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד שיש לך פירה חלקה כמעט, משהו כמו המרקם של שיבולת שועל. עדיין צריך להיות מגע של חתיכות אגוז שנותרו אבל פירה צריך להיות להפיץ בקלות. אם זה לא, להוסיף קצת מים ולהמשיך מיזוג עד שהוא.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים את אבן הפיצה בתנור גז על מתלה כ -8 אינץ ' מן המטגן. מחממים את התנור על אופים ב 260° במשך 30 דקות. לעבור לצלות במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
כף פירה אגוז על הבצק ולהפיץ אותו באופן שווה, משאיר על סנטימטר של השפה לא נגע. להפיץ את פרוסות הפטרייה על פירה, כל הדרך אל הקצה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מפזרים רוזמרין, פלפל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
בתנועות מהירות ומטלטלות, תחליקי את העוגה על האבן. לצלות במשך 3 1/2 דקות תחת גז (קצת יותר עם תנור חשמלי), עד הקרום הוא חרוך יפה. הפטריות צריכות להיות כהות ומבושלות היטב אך לא נשרפות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
באמצעות הקליפה, להעביר את הפיצה למגש או מגש, לטפטף אותו בשמן, לחתוך לתוך טריזים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה