קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

שיטאקי עם פירה אגוזים פיצה

שיטאקי עם פירה אגוזים פיצה
שיטאקי עם פירה אגוזים פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1500 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עלי רוזמרין, מים, כובעי פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: לובסטר ו Shiitake ראגו עם מחית שורש סלרי, מחית אגוז תפוחים, ו סטייקים כרובית ופירה עם סלסה אגוז-קפר.

הוראות

1
פירה אגוז: להפריד את פרוסות הבצל לרצועות עם האצבעות שלך ומניחים אותם בסיר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד, ערבוב כל 15 דקות בערך, במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד רך מאוד. לחשוף ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
שלב את הבצל, אגוזי מלך, ומים בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד שיש לך פירה חלקה כמעט, משהו כמו המרקם של שיבולת שועל. עדיין צריך להיות מגע של חתיכות אגוז שנותרו אבל פירה צריך להיות להפיץ בקלות. אם זה לא, להוסיף קצת מים ולהמשיך מיזוג עד שהוא.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים את אבן הפיצה בתנור גז על מתלה כ -8 אינץ ' מן המטגן. מחממים את התנור על אופים ב 260° במשך 30 דקות. לעבור לצלות במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
כף פירה אגוז על הבצק ולהפיץ אותו באופן שווה, משאיר על סנטימטר של השפה לא נגע. להפיץ את פרוסות הפטרייה על פירה, כל הדרך אל הקצה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
מפזרים רוזמרין, פלפל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
בתנועות מהירות ומטלטלות, תחליקי את העוגה על האבן. לצלות במשך 3 1/2 דקות תחת גז (קצת יותר עם תנור חשמלי), עד הקרום הוא חרוך יפה. הפטריות צריכות להיות כהות ומבושלות היטב אך לא נשרפות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
באמצעות הקליפה, להעביר את הפיצה למגש או מגש, לטפטף אותו בשמן, לחתוך לתוך טריזים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'