שיטאקי עם פירה אגוזים פיצה
שיטאקי עם פירה אגוזים פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1500 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עלי רוזמרין, מים, כובעי פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: לובסטר ו Shiitake ראגו עם מחית שורש סלרי, מחית אגוז תפוחים, ו סטייקים כרובית ופירה עם סלסה אגוז-קפר.
הוראות
פירה אגוז: להפריד את פרוסות הבצל לרצועות עם האצבעות שלך ומניחים אותם בסיר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד, ערבוב כל 15 דקות בערך, במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד רך מאוד. לחשוף ולהניח בצד להתקרר.
שלב את הבצל, אגוזי מלך, ומים בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד שיש לך פירה חלקה כמעט, משהו כמו המרקם של שיבולת שועל. עדיין צריך להיות מגע של חתיכות אגוז שנותרו אבל פירה צריך להיות להפיץ בקלות. אם זה לא, להוסיף קצת מים ולהמשיך מיזוג עד שהוא.
מניחים את אבן הפיצה בתנור גז על מתלה כ -8 אינץ ' מן המטגן. מחממים את התנור על אופים ב 260° במשך 30 דקות. לעבור לצלות במשך 10 דקות.
כף פירה אגוז על הבצק ולהפיץ אותו באופן שווה, משאיר על סנטימטר של השפה לא נגע. להפיץ את פרוסות הפטרייה על פירה, כל הדרך אל הקצה.
מפזרים רוזמרין, פלפל, ומלח.
בתנועות מהירות ומטלטלות, תחליקי את העוגה על האבן. לצלות במשך 3 1/2 דקות תחת גז (קצת יותר עם תנור חשמלי), עד הקרום הוא חרוך יפה. הפטריות צריכות להיות כהות ומבושלות היטב אך לא נשרפות.
באמצעות הקליפה, להעביר את הפיצה למגש או מגש, לטפטף אותו בשמן, לחתוך לתוך טריזים, ומגישים.