שייפטון
שיאפטון דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.11 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 1323 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פסטה קנלוני, מלח, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 66%. מתכונים דומים: .
הוראות
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מבשלים פסטה על פי הוראות החבילה אבל להסיר 1 דקה מוקדם.
מסננים ומרעננים במים קרים ומסננים שוב ומניחים בצד.
מניחים נקניק מבושל מגניב במעבד מזון ודופק עד הקרקע אבל לא הרבה.
מניחים בקערת ערבוב גדולה ומוסיפים פרושוטו קוטו, ביצים, 1/2 כוס גבינה מגוררת ו 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל וממלאים בזהירות, בעזרת שקית צנרת או כף קטנה, לצינורות פסטה.
שכבו צינורות פסטה בתבנית אפייה משומנת בגודל 8 אינץ 'על 10 אינץ', לסירוגין עם רוטב עגבניות וגבינה מגוררת, עד שהמנה מלאה.
מכניסים לתנור ומבשלים 15 עד 20 דקות עד להזהבה ופריכה מעל ומגישים.
קולים את הבצל והשום בשמן הזית על אש בינונית עד לשקיפות, אך לא שחומים (כ -10 דקות).
מוסיפים את טימין וגזר ומבשלים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבעבע בלבד, מערבבים מדי פעם למשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב עשוי להיות בקירור עד שבוע או להקפיא עד 6 חודשים.