קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

שייק דלעת

שייק דלעת
צריך משקה ידידותי ללא גלוטן ופודמפה? שייק דלעת יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 368 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם דלעת, חצי וחצי שמנת, תבלין פאי דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו שייק בורבון דלעת, שמרוק רועד, ו סורבה מנענע עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בבלנדר מערבבים מחצית מהשמנת, הגלידה, הדלעת ותבלין פאי הדלעת; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לכוסות צוננות. אני חוזר.
3
מקשטים בקצפת ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
4
מגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות ומתובלות.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבהם אלה רכים ומעוגלים היטב בולטים. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין דוקרני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999, שמוכן לשתייה כעת אך ישתפר עוד חמש שנים לפחות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח