שייק ליקר ביצים תוצרת בית במקדונלדס יכול להיות המשקה שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 798 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מקל קינמון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 49 אוהדים. מתכונים דומים: שייק ליקר ביצים של מקדונלדס, שייק תלתן של מקדונלדס, ו Shake שמרוק מקדונלדס (חקיין).
הוראות
1
הכן את בסיס שייק: בסיר בינוני, להביא את החלב והשמנת לרתיחה יחד עם שעועית וניל, קינמון ואגוז מוסקט. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, לכבות את החום ולכסות עם מכסה. תלול במשך שעה אחת.בינתיים לשים את החלמונים בקערה בינונית להקציף סוכר בהדרגה. זה הרבה סוכר, אז לא לזרוק אותו בבת אחת או שזה יהיה קשה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
להקציף במלח.להחזיר חלב לרתיחה ולדוג את שעועית וניל ותבלינים. השתמש במרית כדי לגרד את השמנת בטעם בכבדות מתוך תרמיל וניל.עכשיו להקציף חלק קרם חם לתוך חלמונים ביצה, מצקת אחת-מלא בכל פעם, עד תערובת ביצה הוא די חם. ואז לטאטא תערובת ביצים לתוך סיר של שמנת. הפעל חום נמוך בינוני. מערבבים כל הזמן עם מרית גומי, הקפד לגרד לאורך כל החלק התחתון של הסיר כדי למנוע קימורים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
3
בדרך כלל, מתכונים גלידה מפצירים בך לבשל עד התערובת היא "עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ," אבל עם המתכון הזה, כי הוא קשה יותר לשפוט. במקום זאת, לבשל עד רושמת מדחום 145 ° F. כאשר הוא עושה, מיד לכבות את החום מסננים את פודינג דרך מסננת לתוך קערה גדולה. מערבבים ב Frangelico ותמצית וניל. להתקרר באמבט קרח לקרר, מכוסה, עד מקורר היטב; כשש שעות.כאשר מוכן, תהליך צונן גלידה בסיס מכונת גלידה רק עד שהוא מתחיל להתעבות. זכור, מילקשייק נכון נעשה על ידי מיזוג גלידה עם חלב; אנחנו חיתוך ישר למרדף רק על ידי נטישה עד הבסיס לוקח על מרקם דמוי שייק. בדיוק כמה זמן זה ייקח להשתנות מיוצר ליוצר, אבל במכונה שלי זה בערך 15 דקות.
גימור שייק: בעוד בסיס שייק הוא חביצה, לשלב את הסוכר החום וקצפת בקערה בינונית. שוט עם מערבל יד או לעמוד על מהירות בינונית עד הקרם מחזיק פסגות נוקשות. השתמש מרית גומי כדי להעביר כארבע אונקיות שקית מאפה, מצויד קצה כוכב גדול. תניח בצד.עכשיו לכבות את מכונת הגלידה ויוצקים או לגרוף את הבסיס העבה לתוך קערה של קצפת. מקפלים בעדינות עם מרית גומי לשלב. אם אתה רוצה להוסיף קצת אלכוהול נוסף, עכשיו יהיה הזמן.