שייק תות ירוק פופס
מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 5 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. אם יש לך מיץ תפוחים, עלי תרד, יוגורט וניל מקורי) תות יוגורט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: שייק תות-בננה פופס, שייק תות ללא חלב פופס, ו המבורגר חזיר תפוח מתובל & תות בננה שייק פופס.
הוראות
בבלנדר, מקום 1 יוגורט וניל צרפתי מיכל ותותים. כיסוי; להתמזג עד חלקה. כף 2 כפות תערובת לתוך כל 5 (5-עוז) כוסות נייר. מכסים כוסות עם רדיד; להכניס מקל מלאכה למרכז של כל פופ. (או למלא תבניות פופ קרח על פי הוראות היצרנים.) לשים את התערובת שנותרה בקערה; כיסוי ושמירה על קירור. הקפא קופץ על 2 שעות או עד קפוא.
בבלנדר, מניחים יוגורט פאי ליים מפתח, תרד ומיץ תפוחים. כיסוי; להתמזג עד חלקה. כאשר השכבה הראשונה קפואה, להסיר רדיד מ pops.
יוצקים על 1 1/2 כפות תערובת תרד בכל כוס על שכבה קפואה. שים את התערובת שנותרה בקערה; לכסות ולקרר. להחזיר לסכל כדי פופס לתמוך מקלות. להקפיא על 2 שעות או עד קפוא.
חזור עם הנותרים תות ותרד שכבות, הקפאה לפחות 2 שעות בין השכבות.