קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

שייקר פאי לימון

שייקר פאי לימון
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? פאי לימון שייקר יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, קמח, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שייקר פאי לימון, שייקר פאי לימון, ו שייקר פאי לימון.

הוראות

1
באמצעות הסכין החדה ביותר שלך (סכין משונן הוא אידיאלי), לקצץ כל לימון כדי להסיר את קצה הגבעול ואת קצה. חותכים כל לימון לרוחב, כמו דק ככל שאתה יכול לעשות את זה, לתוך עיגולים דק נייר. אם אתה יכול לתלות אותם על להב הסכין כמו השעונים בציורים הסוריאליסטיים של סלבדור דאלי, אתה על המסלול הנכון. לאסוף כמה שיותר מיצי לימון לברוח כמו שאתה עובד, ולהוסיף אותם לקערה של לימונים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
קוצצים את הלימונים הפרוסים דק בצפיפות, כך שהחתיכות הגדולות ביותר של קליפה לימון ו pith הם רק 1 אינץ ' ארוך, שוב איסוף מיצים לברוח בחזרה לתוך הקערה עבור הטעם שלהם.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיף את הסוכר לקערת הלימונים, ומערבבים לערבב אותם יחד ממש טוב. מכסים ומניחים בצד בטמפרטורת החדר, לפחות 3 שעות וכל עוד בן לילה. מערבבים מדי פעם עם כפית גדולה, לערבב הכל יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. קו מחבת פאי 9 אינץ 'עם קרום, עוזב בליטה 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוסיפים את הביצים, הקמח והמלח לקערה של לימונים מסוכרים. מערבבים לערבב הכל באופן שווה וטוב.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים את המילוי הזה לתוך piecrust.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
השתמש קצת מים כדי להרטיב את השפה העליונה של מאפה סביב piecrust.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מגלגלים את הבצק הנותר למעגל 10 אינץ ' ומניחים אותו בזהירות על המילוי. לקצץ את המאפה הנוסף, עוזב 1 אינץ ' overhang משתרע מעבר לקצה של תבנית העוגה. מקפלים את הקרום למעלה ושוב, ומלחצים אותו באופן דקורטיבי. או לחץ על הקוצים של מזלג לתוך השפה מאפה, עובד סביב המחבת כדי לעשות עיצוב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
חותכים 8 פתחי קיטור בחלק העליון של העוגה, כך קיטור יכול לברוח ומיצי העוגה יכולים לבעבע.
10
מניחים את העוגה על תבנית אפייה ומניחים אותה על המדף האמצעי של התנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
אופים במשך 15 דקות. הפחת את החום ל 375 מעלות F ואופה עד המילוי מבעבע ומעובה, ואת קרום המאפה מבושל יפה השחמה, 25 עד 35 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מניחים את העוגה על מדף קירור או מגבת מטבח מקופלת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
13
מפשטידות דרומיות: שפע רב של מתכונים פאי, משחמט לימון ועד פקאן שוקולד מאת נאנסי מקדרמוט. זכויות יוצרים טקסט © 2010 by Nancie McDermott; photographs © 2010 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קליפות מלימוןקליפות מלימון
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק