שייקר פאי לימון
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? פאי לימון שייקר יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, קמח, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שייקר פאי לימון, שייקר פאי לימון, ו שייקר פאי לימון.
הוראות
באמצעות הסכין החדה ביותר שלך (סכין משונן הוא אידיאלי), לקצץ כל לימון כדי להסיר את קצה הגבעול ואת קצה. חותכים כל לימון לרוחב, כמו דק ככל שאתה יכול לעשות את זה, לתוך עיגולים דק נייר. אם אתה יכול לתלות אותם על להב הסכין כמו השעונים בציורים הסוריאליסטיים של סלבדור דאלי, אתה על המסלול הנכון. לאסוף כמה שיותר מיצי לימון לברוח כמו שאתה עובד, ולהוסיף אותם לקערה של לימונים פרוסים.
קוצצים את הלימונים הפרוסים דק בצפיפות, כך שהחתיכות הגדולות ביותר של קליפה לימון ו pith הם רק 1 אינץ ' ארוך, שוב איסוף מיצים לברוח בחזרה לתוך הקערה עבור הטעם שלהם.
מוסיף את הסוכר לקערת הלימונים, ומערבבים לערבב אותם יחד ממש טוב. מכסים ומניחים בצד בטמפרטורת החדר, לפחות 3 שעות וכל עוד בן לילה. מערבבים מדי פעם עם כפית גדולה, לערבב הכל יחד היטב.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. קו מחבת פאי 9 אינץ 'עם קרום, עוזב בליטה 1 אינץ'.
מוסיפים את הביצים, הקמח והמלח לקערה של לימונים מסוכרים. מערבבים לערבב הכל באופן שווה וטוב.
יוצקים את המילוי הזה לתוך piecrust.
השתמש קצת מים כדי להרטיב את השפה העליונה של מאפה סביב piecrust.
מגלגלים את הבצק הנותר למעגל 10 אינץ ' ומניחים אותו בזהירות על המילוי. לקצץ את המאפה הנוסף, עוזב 1 אינץ ' overhang משתרע מעבר לקצה של תבנית העוגה. מקפלים את הקרום למעלה ושוב, ומלחצים אותו באופן דקורטיבי. או לחץ על הקוצים של מזלג לתוך השפה מאפה, עובד סביב המחבת כדי לעשות עיצוב.
חותכים 8 פתחי קיטור בחלק העליון של העוגה, כך קיטור יכול לברוח ומיצי העוגה יכולים לבעבע.
מניחים את העוגה על תבנית אפייה ומניחים אותה על המדף האמצעי של התנור.
אופים במשך 15 דקות. הפחת את החום ל 375 מעלות F ואופה עד המילוי מבעבע ומעובה, ואת קרום המאפה מבושל יפה השחמה, 25 עד 35 דקות יותר.
מניחים את העוגה על מדף קירור או מגבת מטבח מקופלת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מפשטידות דרומיות: שפע רב של מתכונים פאי, משחמט לימון ועד פקאן שוקולד מאת נאנסי מקדרמוט. זכויות יוצרים טקסט © 2010 by Nancie McDermott; photographs © 2010 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books LLC.