גשו לסופר וקנו פלפלים, כרישה, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 18 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: שימור הקציר: Basil Pesto בסיסי, שימור הקציר: חמאת אפרסק עם קינמון, זנגביל וציפורן, ו סתיו קציר Veggie פיצה.
הוראות
1
מניחים ירקות בשכבה אחת על המגשים של מייבש שלך (למצוא מייבש כאן). יבש ב 125 F עבור 12 עד 18 שעות או עד ירקות להיות פריך.עבודה בקבוצות, להעביר ירקות יבשים למעבד המזון שלך (זה מעבד המזון שבו אני משתמש), ואת הדופק עד שהם מתפרקים לאבקה דקה. כפית לתוך צנצנת מייסון, לסגור בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים מבלי לאבד את העוצמה.