שימורי התאנה של מאמא קיי עם טוויסט
שימורי התאנה של מאמא קיי עם טוויסט עשויים להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. מתאים ל-30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 104 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לכם צנצנות שימורים, תאנים, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. נסו קפונטה של אמא, "הארנב המטוגן של לה מאמא", ו לא סלט הטונה של אמא שלך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תאנים, סוכר, פרוסות לימון וג ' לטין תות בסיר גדול.
בואו לעמוד במשך 1 שעה. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד קצף נעלם ואת משמר הם מעובה, 25 עד 40 דקות.
לעקר צנצנות ועפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את התאנה משמר לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה, ולחכות לפחות 2 ימים לפני הפתיחה.