שיפודי ארץ נמוכים לרתיחה
שיפודים לרתיחה מדינה נמוכה היא ללא גלוטן מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם תירס האוזן, שרימפס, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארץ נמוכה לרתיחה, רתיחה ברמה נמוכה, ו ארץ נמוכה לרתיחה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 4 שיפודי מתכת ארוכים
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומכסים במים קרים.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח וכף 1 של תיבול פירות ים. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה רכים, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים את התירס ב-5 הדקות האחרונות.
לרסס מחבת גריל עם ספריי nonstick וחום לחום בינוני גבוה.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית. לאחר הקצפה, להוסיף את השום ו לטגן עד ריחני. מערבבים ברוטב חם וחומץ.
הסר מהחום ושמור חצי עבור ההלבשה שיפודים לאחר שהם מבושלים ואת החצי השני כדי זיגוג את השרימפס כפי שהם גריל.
מחלקים וחוט השרימפס, נקניק, תפוחי אדמה ושרימפס על שיפודי מתכת ארוכים. הגדר על תבנית אפייה.
מברשת זיגוג שמורות על השרימפס, ולאחר מכן גריל, צחצוח ופנייה מדי פעם, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מגישים שיפודים עם טריזי לימון טפטוף עם רוטב שמורות.