קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

שיפודי בשר בקר עם פלפל מנמל חמוציות ריליש וגורגונזולה

שיפודי בשר בקר עם פלפל מנמל חמוציות ריליש וגורגונזולה
שיפודי בשר בקר עם Peppercorn Port חמוציות רליש & Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 41 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות, קחו שמן זית, רובי פורט, גבינת גורגונזולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פלפל מעורב בשר טנדרלוין עם הפחתת שאלוט-נמל, סטייקים עם פילה ברוטב חמוציות וגבינת גורגונזולה, ו גורגונזולה-פילה ממולאת בבשר בקר ברוטב יין פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בנדיבות מלח את הבשר מכל הצדדים. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולהגדיר אותו במקרר 2 עד 4 ימים לעונה. כאשר מוכן לבשל להביא את הבשר לטמפרטורת החדר לפני המשך.בינתיים, להשרות את חמוציות מיובשים בנמל במשך כשעה 1 כדי rehydrate. ואז להביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את הטמפרטורה כדי להתבשל ולהוסיף את מגוון גרגירי פלפל יבשים. מבשלים כ -20 דקות עד כמחצית מהנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
יציאהיציאה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
הסר מהחום ולתת מגניב במקצת.
3
מוסיף את תערובת חמוציות לבלנדר ודופק עד purée עבה מושגת. ייתכן שיהיה עליך להתאים את העקביות עם קצת מים. תניח בצד.מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבשר ומחממים אותו מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מעבירים את הבשר לתנור וצולים כ -15 דקות עד לטמפרטורה פנים של 125 מעלות F. מושגת עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את הבשר מן המחבת ולתת לו לנוח על 7 דקות.חותכים את הבשר לפרוסות דקות באלכסון נגד התבואה. חוט פרוסה אחת על שיפוד, הנחת כל שיפוד על פני מגש הגשה. תן לכולם טחינה טובה של פלפל שחור. סקופ את התענג על הצלחת בצורה אטרקטיבית לטבילה. להתפורר גורגונזולה על פני כל המגש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
GorgonzolaGorgonzola
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים חמים.