קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

שיפודי ירקות

שיפודי ירקות
מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם $ 1.01 למנה נופל בתקציב שלך, שיפודי ירקות עשויים להיות סופר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 מתכון לנסות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. אם יש לכם דלעת, טוחנים פלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הציון הזה די טוב. נסו שיפודי ירקות, שיפודי ירקות בגריל, ו שיפודי ירקות קשת (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
אם אתם משתמשים בשיפודי עץ, השרו אותם בהרבה מים למשך כ -10 דקות אם צולים על מחבת גריל מקורה או למשך 30 דקות אם צולים על גריל חיצוני כדי למנוע את צריבתם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים את כל הירקות בקערה גדולה או בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מזלפים שמן זית ומתבלים במלח, פלפל ושום. עם הידיים, לזרוק לשלב היטב. הדביקו חתיכות בצל עם הירקות לציפוי במרינדה; הימנע מלהשליך ברגע שמוסיפים בצל כדי שהבצל לא יתפרק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
החלף את הירקות עם הבצל על שיפודי עץ או מתכת. הבצל יקבל שפשוף נחמד ועסיסי נגד ירקות אחרים. אתה יכול לעשות זאת עד כמה שעות לפני שאתה גריל אותם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מחממים מחבת גריל על אש בינונית - גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
7
מסדרים את השיפודים על מחבת הגריל ומבשלים, הופכים לעתים קרובות, עד מעט חרוך, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מוציאים מהגריל ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
* הערה של קוק: כדי לקבל נתחי בצל בעלי יכולת שיפוד, חותכים את הבצל לשניים דרך הליבה ואז חותכים כל חצי לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
הסר 2 או 3 מהשכבות הפנימיות ביותר והשאיר את השכבות החיצוניות הגדולות יותר. הם יתאימו יפה על השיפודים שלך.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות