שיפודי כבש בגריל עם סלט שעועית Fava חם
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלחי לימון, קליפת לימון, רגל טלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. מתכונים דומים: חם פריזה וסלט שעועית Fava, סלט קאמה שעועית Fava חם עם רוטב בזיליקום Pancetta, ו צלעות טלה בגריל טוסקנה עם שעועית לבנה חמה Provençal.
הוראות
מבשלים שעועית fava במים רותחים במשך 1 דקה או עד מכרז.
מסננים, ולשטוף עם מים קרים.
הסר עור חיצוני קשה מן השעועית, ולהשליך עורות.
מערבבים שמן זית, מנטה קצוצה, קליפת לימון, מיץ לימון, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מחממים 2 כפות מים בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, ומוסיפים שעועית למחבת. מבשלים 2 דקות או עד שעועית מחוממים היטב.
מוסיפים שעועית לתערובת מיץ, וזורקים למעיל.
כבש חוט על שיפודים 12 (8 אינץ'). כבש מעיל עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם 1/2 כפית מלח הנותרים 1/4 כפית פלפל.
מניחים שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 7 דקות או עד כבש נעשה, מפנה מדי פעם.
מגישים עם סלט ופלחי לימון.