שיפודי מהי-מהי עם טפנד זיתים וקוסקוס
שיפודי מח " י עם טפנד וקוסקוס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 573 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, רכש פיקו דה גאלו, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיפודי מהי-מהי עם טפנד זיתים וקוסקוס, מחאי מחאי w בגריל/ טפנד זיתים ושאלות, ו שיפודי מהי-מהי עם בשר חזיר, אננס וג'ינג'ר-סויה זיגוג.
הוראות
מטאטא Preheat. להביא 1 כוס בתוספת 2 כפות מים להרתיח בסיר בינוני כבד. מערבבים בקוסקוס ו 1/2 כפית מלח גס.
הסר מהחום. מכסים ונותנים לעמוד עד שהמים נספגים והקוסקוס רך, כ -10 דקות.בינתיים, מערבבים טפנד, מיץ לימון, 1 כפית פלפל, ו 1/2 כפית מלח גס בקערה קטנה כדי להתמזג.
להעביר תערובת טפנד 31/2 כפות לקערה קטנה אחרת ושמורה עבור קוסקוס.חתיכות דגים חוט על שיפודי מתכת 4; לארגן על מגש broiler.
דגים מברשת משני הצדדים עם תערובת טפנד הנותרים. דג צלוי עד אטום במרכז, כ 4 דקות לכל צד.קוסקוס עם מזלג. מערבבים בעדינות בתערובת טפנד שמורות. מערבבים בפיקו דה גאלו או לשרת אותו לצד. תלולית קוסקוס על צלחות. למעלה עם שיפודי דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.