שיפודי מוצרלה מטוגנים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? שיפודי מוצרלה מטוגנים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 615 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) w / ריבה בלסמית אוכמניות, שיפודי רוזמרי מוצרלה, ו שיפודי מוצרלה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את שמן הזית למחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה. כאשר שמן הזית חם, מוסיפים את השום הקצוץ. מבשלים ומערבבים עד השום הוא רוחש וריחני, דואג לא לשרוף אותו.
מוסיפים את האנשובי ואת צלפים, ומערבבים עד צלפים להתמוסס לתוך השמן.
מוסיפים את החמאה וממיסים אותה, ואז יוצקים את היין הלבן ומיץ לימון. מביאים לרתיחה מהירה, ומבשלים עד מופחת בחצי, על 6 עד 7 דקות. תתחמם.
הניחו ארבע פרוסות לחם על משטח העבודה שלכם. למעלה עם מוצרלה פרוס, לוודא את הגבינה לא להאריך על הקצוות של הלחם, זמירה כדי להתאים במידת הצורך. למעלה עם לחם שנותר, כדי להפוך את ארבעה כריכים. לאטום כל כריך בכל פינה עם קיסם (ארבע מרים לכל כריך).
מורחים קמח על צלחת מעוטרת. מקציפים ביצים וחלב בקערה רחבה ורדודה.
חום על 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני; שמן מוכן כאשר קרום הלחם רוחש על מגע.
לדלות סנדוויצ ' ים היטב בקמח, לוודא מעיל כל הצדדים ברז את העודף. משרים את הכריכים מכל הצדדים בביצה, נותנים לביצה העודפת לטפטף בחזרה לקערה. בזהירות להקל את הכריכים לתוך השמן, ומטגנים עד שהם זהובים חום משני הצדדים והגבינה נמסה, על 1 עד 2 דקות לכל צד.
הסר את הכריכים, ולנקז היטב על מגבות נייר.
הסר את הקיסמים והשתמש בסכין משוננת כדי לחתוך אותם לשניים באלכסון.
להחזיר את הרוטב לרתיחה, ומערבבים את הפטרוזיליה.
מורחים את הרוטב על ארבע צלחות הגשה, ואז למעלה עם כריך ומגישים חם.
בשביל תוספת טעם, אני אוהב להכניס אנשובי שלם עם מוצרלה פרוסה בתוך הכריך. נסה את זה!