שיפודי מצדפות מנגו
המתכון Mango Masala Scallop שיפודים מוכן בערך בעוד 40 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, רוטב סויה, רוטב סויה צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית מתכונים דומים: שיפודי מצדפות מנגו, שיפודי פטריות-צדפה, ו שיפודי שרימפס מתובלים וצדפות.
הוראות
משרים שיפודים ביין לבן במשך 10 עד 15 דקות.
לקצץ קצה לבן של בצל ירוק לאורכים 3 אינץ'.
חותכים את החלק הירוק הנותר לרסיסים דקים לקישוט אם תרצה בכך.
חוט על שיפוד בסדר הבא: צדפה-חלק לבן של בצל ירוק-מנגו, באמצעות 1 חתיכת כל אחד. חזור על 1 יותר זמן ולאחר מכן להוסיף 1 צדפות יותר כדי לאבטח את המנגו. חזור עם שיפודים שנותרו.
בואו לשבת במשך 10 עד 20 דקות במקרר.
שיפודי מברשת קלות בכל צד עם שמן סלט העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מניחים על גריל בינוני גבוה מראש ומבשלים עד צדפות רק מבושלים, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מקשטים עם רסיסי בצל ירוק ופלחי ליים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.