שיפודי משמש, בייקון ונקניקיות
אם יש לכם פריחה בייקון פסים, משמשים מוכנים לאכול, נקניקיות מפלגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו שיפודי שרימפס משמש, שיפודי עוף-משמש, ו שיפודי ארנב ומשמש (מתכונים דומים).
הוראות
הפעל סכין לאורך אורך הפריחה בייקון כך שהם למתוח קצת, להפיץ קלות עם החרדל, ולאחר מכן לחתוך לשניים. השתמש בבייקון לעטוף נקניק ומשמש יחד, ואז חנית על שיפודים קצרים עם עלי דפנה, המאפשר 2 לחמניות לאדם. שיפודים צלויים בתנור עם טורקיה במשך 30-40 דקות עד הזהב.
מגישים על מגש לצד טורקיה.