שיפודי סלט ספאד בצד
שיפודי סלט ספאד בצד נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 40 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 35 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ סיידר, שמן זית, תפוחי אדמה חדשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular לא כל כך גדול של 34%. נסו Snackers Sideline, סופר בראוניז Spud, ו רצועות ספאד איריות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ, שמן, סוכר ותבלינים.
יוצקים מעל תפוחי אדמה בקערה; מערבבים למעיל. מקררים לפחות 1 שעה. יכול להיות בין לילה.
לפני ההגשה, לחתוך חסה לשניים. לשטוף; לנקז היטב.
מניחים חצי על צלחת, בצד לחתוך למטה.
חותכים חסה שנותרה לחתיכות 1 אינץ'.
תפוחי אדמה חוט, חסה נתחים ונקניק לסירוגין על שיפודים.
טפטוף עם רוטב שנותר בקערה. הכנס שיפודים לחצי חסה.