שיפודי עוף אינדונזיים עם רוטב בוטנים (סאטאי עיאם)
שיפודי עוף אינדונזית עם רוטב בוטנים (Satay Ayam) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 448 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שיפודי עץ, ירכיים עוף, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סאטה בשר אינדונזית עם רוטב בוטנים חריף, Roti Jala & Kuah Kacang Ayam (קרפ רשת דייגים עם עוף רוטב סאטיי), ו שיפודי סאטיי בקר עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ירכיים עוף, 3/4 כפית מלח, פלפל לבן, ושמן זרעי חמניות בקערה. מכסים ומקררים במשך 1 עד 2 שעות.
משרים שיפודי עץ במים כדי למנוע שריפה במהלך הבישול.
להביא מים, חמאת בוטנים, מאניס kecap, סוכר חום, שום, ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר קטן; מערבבים לשלב.
הסר מהחום ולהוסיף מיץ ליים.
פתיל עוף במרינדה על שיפודים. הגדר על 2 כפות רוטב בוטנים בצד בקערה קטנה מברשת את הרוטב בקערה על עוף.
מחממים מחבת גריל או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מסדרים שיפודי עוף בקבוצות על מחבת גריל ומבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מגישים שיפודים עם רוטב בוטנים הנותרים מן הסיר.