שיפודי עוף באפלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיפודי עוף באפלו. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, גזר ומקלות סלרי, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו שיפודי עוף מטוגנים בשמן עמוק, שיפודי באפלו, ו שיפודי שרימפס מקסיקניים באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מטבל: הדופק שמנת חמוצה, מיונז, גבינה כחולה, רוטב ווסטרשייר וחומץ במעבד מזון עד תערובת מעורבב לתוך רוטב עבה. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש. (Dip יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה.)
הפוך עוף: מערבבים חמאה, רוטב כנף חם, סוכר וחומץ במחבת על חום בינוני-נמוך עד חמאה מומסת.
הסר מהחום. בשקית ניילון גדולה, מערבבים קאיין, 1 כפית. פלפל, 2 כפית. מלח וקמח.
מוסיפים חצי עוף וזורקים עד שמצופים היטב.
במחבת גדולה, חצי שמן חם מעל חום בינוני גבוה.
הסר עוף משקית, מתנער ציפוי עודף.
מוסיפים למחבת ומבשלים, מסתובבים בכל הצדדים, עד שהעוף פריך וכבר לא ורוד באמצע, בערך 6minutes.
ניקוז על מגבות נייר. מחק מחבת וחזור, זורק עוף שנותר בציפוי ובישול בשמן שנותר.
לחמם תערובת רוטב חם במחבת או במיקרוגל.
יוצקים עוף בקערה גדולה; לזרוק היטב מעיל. חוט 2 חתיכות של עוף על 20 שיפודים קטנים.
מגישים עם מטבל וגזר וסלרי, אם תרצה.