שיפודי עוף ברוטב מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיפודי עוף עם רוטב מנטה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לחם, שיני שום, שמן זית אקסטרווירגין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו שיפודי עוף, מנטה ומלפפון שמימיים עם רוטב בצל אביב, שיפודי כבש עם נענע חם ורוטב פיסטוק, ו שיפודי עוף עם נענע-שום (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוף, לשלב הראשון 6 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול.
מוסיפים עוף; חותם ומרינדה במקרר 15 דקות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר עוף משקית; להשליך מרינדה.
חתיכות עוף חוט על שיפודים 6 (8 אינץ').
מניחים שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 8 דקות או עד העוף נעשה, פונה לעתים קרובות.
כדי להכין רוטב מנטה, מניחים פרוסות לחם במעבד מזון, ואת הדופק עד מתפורר גס.
מוסיפים מנטה, שמן זית, חומץ יין לבן, 1/2 כפית מלח, ו 2 שיני שום; דופק עד בשילוב. עם מעבד על, לאט לשפוך מים דרך מצנח מזון, ולעבד עד חלקה מעורבב היטב.