שיפודי עוף ואננס
שיפודי עוף ואננס דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 269 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קטשופ, חרדל, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שיפודי אננס עוף, שיפודי עוף ואננס, ו שיפודי עוף ואננס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, מוסיפים את הקטשופ, רוטב סויה, דבש, חרדל, סוכר, שום ומיץ לימון. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות עד מעובה, כ 10 דקות. שים בצד וקריר.
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל.
חותכים כל ירך עוף ל 2 חתיכות. לקלף את האננס ולחתוך אותו לחתיכות 1 1/2 אינץ'. לסירוגין בין העוף ואננס, חוט את החתיכות על שיפודים.
מברישים אותם בשמן זית ומתבלים אותם במלח ופלפל.
הסר את שיני השום מן רוטב ברביקיו להשליך; לשים כמחצית הרוטב לתוך קערה קטנה לאחר מכן.
שיפודי מברשת עם חלק מהרוטב. מבשלים אותם על הגריל, מתבלים באופן קבוע עם רוטב ברביקיו, עד מבושל דרך, על 10 עד 15 דקות.
מגישים עם רוטב ברביקיו שמורות בצד לטבילה.