שיפודי עוף עם מלפפון & מטבל שאלוט
שיפודי עוף עם מלפפון & מטבל שאלוט לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 235 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שיני שום, כוסברה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שיפודי עוף עם מלפפון קצוץ, ארוגולה וזיתים, שיפודי עוף, מנטה ומלפפון שמימיים עם רוטב בצל אביב, ו שיפודי עוף עם מטבל סאטה.
הוראות
חותכים את העוף לפרוסות דקות.
מערבבים את כוסברה, פלפל, מיץ לימון, סוכר, שום ושמן. לזרוק את העוף בתערובת זו, ואז חוט על 12 שיפודי במבוק. אתה יכול לעשות את אלה עד יום קדימה ומקרר עד מוכן לבשל.
מחממים את החומץ והסוכר במחבת קטנה עד שהסוכר נמס, ואז מגבירים את החום ומרתיחים במשך 3 דקות, עד לסירופ מעט.
מסירים מהחום ומערבבים בצ ' ילי ובשאלות. השאר לקרר.
דק לחתוך חתיכת 5 ס " מ של מלפפון, רבע כל פרוסה ולהוסיף לטבילה.
חותכים את שאר המלפפון למקלות דקים.
מבשלים את העוף מתחת לגריל שחומם מראש במשך 3-4 דקות בכל צד, ולאחר מכן לשרת עם רוטב טבילה, מקלות מלפפון, אורז ופאק צ ' וי.