שיפודי עוף תמרינדי "טריאקי".
שיפודי עוף "Teriyaki" Tamarind עשויים להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 267 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שיפודי במבוק, קורנפלור, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שיפודי טריאקי עוף בגריל, שיפודי עוף טריאקי ללא גלוטן, ו Harissa Teriyaki עוף בגריל שיפודים עם מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
+ בסיר קטן או בסיר, מערבבים יחד את 7 המרכיבים הראשונים (דבק תמרינדי עד 3/4 כוס מים). מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית נמוך ומבשלים 10 דקות.
+ בקערה נפרדת, מערבבים את עמילן התירס עם 2 כפות מים עד שהוא מומס וחלק.
מוסיפים את תערובת קורנפלור לסיר ומערבבים עד שהוא משולב היטב והרוטב מתחיל להתעבות כמו זיגוג. המשך לבשל ולהפחית בשליש אחד, 2 עד 3 דקות. ואז להפוך את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית ולכסות את הסיר עם מכסה כדי לשמור על הרוטב חם.
+ במחבת גדולה, מחממים את שמן השומשום על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את חתיכות העוף וכרבע מהרוטב ומבשלים 5 דקות בלי לערבב. ואז לזרוק את חתיכות העוף, עושה כמיטב יכולתך כדי להפוך אותם, הוספת רבע נוסף של הרוטב. מבשלים עד החלק הפנימי של הבשר הוא לבן, 6 עד 8 דקות יותר.
הסר את העוף מהחום ולאפשר לו לנוח עד החתיכות קרירות מספיק כדי להתמודד. לארוג את העוף על שיפודי במבוק, על 4 לכל שיפוד, ולהניח אותם שטוחים על צלחת הגשה או צלחת גדולה.
לטפטף את הרוטב שנותר על שיפודים ומפזרים זרעי שומשום קלויים לבנים ואת הבצל הירוק פרוס.
+ ספירת נתרן: דבק תמרינדי: 20mg לאונקיה בהתאם למותג; מולסה: 10mg לכל 1 כף; ירך עוף( עם עור): 87mg לכל 1/4 פאונד
ספר הבישול ללא גבולות דל נתרן של הילדה
Reprinted with permission from the publisher, Houghton Mifflin Harcourt. מספר הבישול הבלתי מוגבל של סודיום גירל: איך לאבד את המלח ולאכול את המאכלים שאתה אוהב על ידי ג ' סיקה גולדמן Foung. זכויות יוצרים © 2013 By Jessica Goldman Foung; cover and interior photography copyright © 2013 by Matt Armendariz. Published by John Wiley & Sons, Inc.