קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

שיפודי עוף תמרינדי "טריאקי".

שיפודי עוף תמרינדי
שיפודי עוף "Teriyaki" Tamarind עשויים להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 267 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שיפודי במבוק, קורנפלור, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שיפודי טריאקי עוף בגריל, שיפודי עוף טריאקי ללא גלוטן, ו Harissa Teriyaki עוף בגריל שיפודים עם מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
+ בסיר קטן או בסיר, מערבבים יחד את 7 המרכיבים הראשונים (דבק תמרינדי עד 3/4 כוס מים). מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית נמוך ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
+ בקערה נפרדת, מערבבים את עמילן התירס עם 2 כפות מים עד שהוא מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את תערובת קורנפלור לסיר ומערבבים עד שהוא משולב היטב והרוטב מתחיל להתעבות כמו זיגוג. המשך לבשל ולהפחית בשליש אחד, 2 עד 3 דקות. ואז להפוך את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית ולכסות את הסיר עם מכסה כדי לשמור על הרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
+ במחבת גדולה, מחממים את שמן השומשום על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את חתיכות העוף וכרבע מהרוטב ומבשלים 5 דקות בלי לערבב. ואז לזרוק את חתיכות העוף, עושה כמיטב יכולתך כדי להפוך אותם, הוספת רבע נוסף של הרוטב. מבשלים עד החלק הפנימי של הבשר הוא לבן, 6 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר את העוף מהחום ולאפשר לו לנוח עד החתיכות קרירות מספיק כדי להתמודד. לארוג את העוף על שיפודי במבוק, על 4 לכל שיפוד, ולהניח אותם שטוחים על צלחת הגשה או צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
לטפטף את הרוטב שנותר על שיפודים ומפזרים זרעי שומשום קלויים לבנים ואת הבצל הירוק פרוס.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
תגיש ותאכל מיד.
9
+ ספירת נתרן: דבק תמרינדי: 20mg לאונקיה בהתאם למותג; מולסה: 10mg לכל 1 כף; ירך עוף( עם עור): 87mg לכל 1/4 פאונד
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
10
ספר הבישול ללא גבולות דל נתרן של הילדה
11
Reprinted with permission from the publisher, Houghton Mifflin Harcourt. מספר הבישול הבלתי מוגבל של סודיום גירל: איך לאבד את המלח ולאכול את המאכלים שאתה אוהב על ידי ג ' סיקה גולדמן Foung. זכויות יוצרים © 2013 By Jessica Goldman Foung; cover and interior photography copyright © 2013 by Matt Armendariz. Published by John Wiley & Sons, Inc.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית