אם יש לכם שמן זית, עלי כוסברה, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו שיפודי עוף מרוקאי עם רוטב עשבי תיבול, עוף רובר עם רוטב גבינת עיזים–עשב, ו שיפודי שרימפס בגריל עם פטה לימון-עשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
Whir עירית, כוסברה, פטרוזיליה, חומץ, פלפל, ומלח במעבד מזון מצויד להב החיתוך. בעוד המכונה פועלת, יוצקים את שמן הזית דרך צינור הזנה פתוח ב טפטוף איטי לעשות אור sauce.No מעבד מזון? טחון את הכרית, הכוסברה והפטרוזיליה על קרש חיתוך, ולאחר מכן מועך אותם עם שאר החומרים במרגמה עם עלי עד דביק. לטפטף בשמן, טחינת התערובת לרוטב כמו השמן מתווסף בכדרורים ודראבים. זה לא יהיה חלק כמו זה ממעבד מזון, אבל זה יעשה ב pinch.No מעבד מזון, אין מרגמה, אין עלי? (האם אתה בטוח שאתה רוצה לקנות ספר בישול עיזים?) אתה יכול לעשות את הרוטב הזה על ידי נדנדה סכין דרך עשבי תיבול על קרש חיתוך עד שהם טחונים, כמעט puréed, אז הוספת מלח גרגר גס ומנגב את הצד של להב הסכין על פני הבלגן, באמצעות מלח מגורען כדי עוד יותר מחית עשבי תיבול לתוך עיסה. לגרד את כל זה לתוך קערה, מערבבים את החומץ והפלפל, ואז לטאטא בשמן זית בנחל איטי, יציב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בשר טחון
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קרש חיתוך
מרגמה ועלי
רול פירות צהוב אחד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
להשחיל את קוביות הבשר על שיפודים ולהניח אותם בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הגריל, או חימום גריל גז לחום גבוה (כ 288° [288°C]) או בניית מיטת פחם בחום גבוה בגריל פחם. אם אתה לא רוצה להשתמש בגריל בחוץ, לחמם מחבת גריל גדולה, כבדה על חום בינוני גבוה עד עישון. כמו הגריל מתחמם, לקחת את הרוטב שמורות מהמקרר כך שהוא חוזר לטמפרטורת החדר. אתה יכול אפילו nuke זה במשך כמה שניות כדי לקחת את הצינה (אבל לא לקבל ut חם מדי או הטעם יהפוך בולט מדי, כמעט מריר.)
הגדר את השיפודים ישירות מעל החום (או במחבת הגריל). גריל במשך 6 דקות, מסתובב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים ומדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך קובייה מבלי לגעת בפסי שיפוד 71° (71°C).