שיפודי שליו עם מרווה פולנטה ואסיאגו: Spiedini di Quaglie con Polenta e Asiago
שיפודי שליו עם מרווה Polentan ו Asiago: Spiedini di Quaglie con Polentan e Asiago עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . גשו לסופר וקנו שמן זית, שיפודים, בייקון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פולנטה לארוחת בוקר עם Asiago, טימין, בייקון, וביצים עלומות, צליה: סקווש בלוט עם אסיאגו ומרווה, ו שליו בגריל עם פולנטה לבנה.
הוראות
בדוק את השלווים לעצמות או נוצות ומניח בקערת ערבוב.
מוסיפים את הפנצ ' טה, חומץ, שמן זית, דבש ופלפל שחור וזורקים למעיל. להפריש ולחמם את הגריל.
בסיר 3 ליטר, מים ומרווה ומביאים לרתיחה.
חוט שליו אחד, ואחריו חתיכה אחת של pancetta, ואחריו שליו אחד על כל אחד ארבעה שיפודים ומקום על החלק החם ביותר של הגריל. מבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד, עד רק ורוד על עצמות הרגל.
בינתיים, יוצקים את הפולנטה לאט בנחל דק לתוך מים רותחים, עד שהכל משולב ו polenta מתעבה, על 1 עד 2 דקות. לעבור לכפית עץ, להוסיף את הגבינה, ומבשלים עוד דקה, עד עבה כמו להדביק.
הסר מהחום ושופכים על לוח חיתוך מוכן לשירות. שיפודי ערמה על גבי פולנטה ומגישים.