קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

שיפודי שליו עם מרווה פולנטה ואסיאגו: Spiedini di Quaglie con Polenta e Asiago

שיפודי שליו עם מרווה פולנטה ואסיאגו: Spiedini di Quaglie con Polenta e Asiago
שיפודי שליו עם מרווה Polentan ו Asiago: Spiedini di Quaglie con Polentan e Asiago עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . גשו לסופר וקנו שמן זית, שיפודים, בייקון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פולנטה לארוחת בוקר עם Asiago, טימין, בייקון, וביצים עלומות, צליה: סקווש בלוט עם אסיאגו ומרווה, ו שליו בגריל עם פולנטה לבנה.

הוראות

1
בדוק את השלווים לעצמות או נוצות ומניח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים את הפנצ ' טה, חומץ, שמן זית, דבש ופלפל שחור וזורקים למעיל. להפריש ולחמם את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
בסיר 3 ליטר, מים ומרווה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
חוט שליו אחד, ואחריו חתיכה אחת של pancetta, ואחריו שליו אחד על כל אחד ארבעה שיפודים ומקום על החלק החם ביותר של הגריל. מבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד, עד רק ורוד על עצמות הרגל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
בינתיים, יוצקים את הפולנטה לאט בנחל דק לתוך מים רותחים, עד שהכל משולב ו polenta מתעבה, על 1 עד 2 דקות. לעבור לכפית עץ, להוסיף את הגבינה, ומבשלים עוד דקה, עד עבה כמו להדביק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
הסר מהחום ושופכים על לוח חיתוך מוכן לשירות. שיפודי ערמה על גבי פולנטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות