שיפודי שרימפס ומרתיחים
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 30 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לכו לחנות ותרימו פלפל, פטרוזיליה שטוחה, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שיפודי ארץ נמוכים לרתיחה, קליפות שרימפס קלות (חסילונים מרתיחים), ו רתיחה שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת בינונית על אש בינונית; מוסיפים פלפל ו-2 המרכיבים הבאים, ומטגנים 4 דקות. מערבבים תירס ו תיבול קריאולי, ו 3 דקות סאוט.
הסר מהחום, ומערבבים פטרוזיליה וחומץ.
להביא לתיבול המפרץ הישן 5 qt. מים לרתיחה, מכוסה, בסיר גדול.
מוסיפים תפוחי אדמה, ומבשלים, חשופים, 10 דקות.
מוסיפים נקניק ומבשלים 3 דקות.
הוסף שרימפס; לבשל 3 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד ותפוחי אדמה רכים.
חוט 1 תפוח אדמה, 1 שרימפס, ו 1 חתיכת נקניק על כל שיפוד. מסדרים על צלחות הגשה או מגש רדוד ארוך. תערובת תירס כפית על שיפודים.