קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

שיפודי שרימפס עם רוטב טבילה מנגו

שיפודי שרימפס עם רוטב טבילה מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיפודי שרימפס עם רוטב טבילה מנגו. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, מנגו צ'אטני, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שיפודי שרימפס עם קוקוס, חלפיניו ורוטב טבילת כוסברה, שיפודי שרימפס עם רוטב מנגו, ו שרימפס קוקוס עם רוטב טבילה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
עגבניות חוט, שרימפס, בצל ופלפל לסירוגין על כל אחד 8 שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פלפלפלפל
שרימפסשרימפס
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
3
מניחים שיפודים על מתלה חוט מצופה ספריי בישול; מקום מתלה על מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מתלה תילמתלה תיל
שיפודיםשיפודים
4
טפטוף עם 2 כפות מיץ; מפזרים פלפל שחור ומלח. צלייה 4 דקות או עד שרימפס נעשה, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
שרימפסשרימפס
מיץמיץ
מלחמלח
5
שלב הנותרים 2 כפות מיץ, chutney, ואת שאר החומרים בקערה קטנה, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מגישים רוטב עם שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.