שיפודים איטלקיים
המתכון האיטלקי שיפודים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-20 דקות. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 255 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך לבבות ארטישוק, שיפודי עץ, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שיפודים קלים בגריל איטלקי, שיפודים של לוריין וואלאס של עוף מרווה עם נקניק איטלקי מתוק, ו שיפודי חזיר וגבינה.
הוראות
חותכים גבינה באופן שווה ל -16 קוביות. לעטוף פרוסות סלאמי סביב קוביות גבינה. קוביות פתיל, לבבות ארטישוק, עגבניות וזיתים לחילופין על שיפודים.
מניחים שיפודים במיכל פלסטיק גדול או צלחת אפייה.
מערבבים יחד ויניגרט ומיץ לימון.
יוצקים תערובת רוטב על שיפודים; מכסים בחוזקה, ומקררים 8 שעות.
הסר שיפודים מן המרינדה, השלכת המרינדה לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קן של סטייק בית בלסמי & בזיליקום ויניגרט.