קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

שיפון ומילוי תפוחים

שיפון ומילוי תפוחים
שיפון ומילוי תפוחים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך לחם שיפון, ביצים, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מילוי תפוחים.

הוראות

1
הכן את המילוי
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים תנור ל 400 F. חמאה תבשיל עמוק 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את הלחם על תבנית אפייה שטופה וטוסט עד הזהב, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים לקערה גדולה. ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל, הסלרי, ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 8 עד 10 דקות. מערבבים את התפוחים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את תערובת הירקות, פטרוזיליה ומרווה ללחם וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר את המנה מוכנה לכסות באופן רופף עם נייר חמאה. מבשלים את המילוי
מרכיבים שתצטרך
10
אופים במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות עד הזהב, 12 עד 15 דקות.