שיפון ומילוי תפוחים
שיפון ומילוי תפוחים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך לחם שיפון, ביצים, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מילוי תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. חמאה תבשיל עמוק 3 ליטר.
מניחים את הלחם על תבנית אפייה שטופה וטוסט עד הזהב, 10 דקות.
מעבירים לקערה גדולה. ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל, הסלרי, ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 8 עד 10 דקות. מערבבים את התפוחים ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תערובת הירקות, פטרוזיליה ומרווה ללחם וזורקים לשלב.
להעביר את המנה מוכנה לכסות באופן רופף עם נייר חמאה. מבשלים את המילוי
אופים במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות עד הזהב, 12 עד 15 דקות.