שיפון ומילוי תפוחים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך לחם שיפון, ביצים, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מילוי תפוחים.
הוראות
1
הכן את המילוי
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים תנור ל 400 F. חמאה תבשיל עמוק 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את הלחם על תבנית אפייה שטופה וטוסט עד הזהב, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים לקערה גדולה. ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל, הסלרי, ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 8 עד 10 דקות. מערבבים את התפוחים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את תערובת הירקות, פטרוזיליה ומרווה ללחם וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר את המנה מוכנה לכסות באופן רופף עם נייר חמאה. מבשלים את המילוי
מרכיבים שתצטרך
10
אופים במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות עד הזהב, 12 עד 15 דקות.