שיקגו כריך בשר איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיקגו כריך בשר איטלקי. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 144 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 2139 קלוריות. אם יש לכם בצל, עלי דפנה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Hoagies בשר איטלקי בסגנון שיקגו, Chicago Italian Beefe (סגנון צלי קדירה), ו בישול איטי שיקגו - בסגנון איטלקי בשר בקר ונקניקיות Combos (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף בשר עם מרכיבים יבשים, לכסות ולקרר במשך 2 עד 3 שעות.
מחממים תנור ל 275 מעלות F.
מוסיפים בשר למחבת צלייה עם שומן בייקון, מוסיפים בצל ושום, מטגנים במשך 15 דקות, מטגנים עם יין, ומוסיפים רוטב ווסטרשייר, מלאי בשר ועלי דפנה.
מניחים מחבת צלייה בתנור ומבשלים במשך 3 שעות, חשופים, או עד רושמים מדחום מיידי 135 מעלות F במרכז.
הסר, תן מגניב, ואז לחתוך דק מאוד.
מרק מגניב במחבת צלייה ולהסיר את השומן שעולה למעלה. מתח.
לחמם את המרק, ולהוסיף את הבשר פרוס.
מניחים קצת בשר על כל רול קלוי, מצקת עם קצת מרק העליון עם ירקות giardiniera ופלפלים אדומים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.