קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

שכבות ארטישוק-תרד

שכבות ארטישוק-תרד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו שכבות ארטישוק-תרד, שכבות ארטישוק ותרד, ו רבד ארטישוק, תרד וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים פלפל, בצל ושום; מבשלים כ 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שוםשום
בצלבצל
3
הסר מהחום. מערבבים ארטישוקים ותרד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
תרדתרד
4
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. מסדרים קוביות לחם בצלחת. תערובת ירקות כפית באופן שווה על קוביות לחם; מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
תרסיס בישולתרסיס בישול
קוביות לחםקוביות לחם
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
5
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, חרדל, מלח ופלפל עם מקציף תיל עד מעורבב; לשפוך באופן שווה על לחם, ירקות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
חרדלחרדל
גבינהגבינה
לחםלחם
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים בחוזקה בנייר כסף; מקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים מכוסה 30 דקות. לחשוף; אופים 20 עד 30 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.