שכבות ארטישוק-תרד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו שכבות ארטישוק-תרד, שכבות ארטישוק ותרד, ו רבד ארטישוק, תרד וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים פלפל, בצל ושום; מבשלים כ 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
הסר מהחום. מערבבים ארטישוקים ותרד; להפריש.
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. מסדרים קוביות לחם בצלחת. תערובת ירקות כפית באופן שווה על קוביות לחם; מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק.
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, חרדל, מלח ופלפל עם מקציף תיל עד מעורבב; לשפוך באופן שווה על לחם, ירקות וגבינה.
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים בחוזקה בנייר כסף; מקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
אופים מכוסה 30 דקות. לחשוף; אופים 20 עד 30 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים
397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול לרבע לבבות ארטישוק, מרוקן, קצוץ גס (1 1/2 כוסות)6ביצים255אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תיבת ירוק ענק ® תרד קפוא, מופשר, סחוט כדי לנקז2ציפורןשום, קצוץ דק1(יכול להיות או להרחיק)חרדל טחון5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות גבינת מונטריי ג'ק גרוסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דק (1 בינוני)57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס גבינת פרמזן גרוסה0(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קצוץ דק (בינוני 1)11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(יכול להיות או להרחיק)שמן זית או ירקות