קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

שכבות סרטן ופטריות

שכבות סרטן ופטריות
שכבות סרטן ופטריות יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 302 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, גבינת ג'ק, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו שכבות סרטן, קראב וסקליון סטרטה, ו שכבות סרטן ותרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שמן זית למחבת 12 אינץ 'או ווק 14 אינץ' על חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים פטריות ושום ומערבבים עד הפטריות מתחילות חום ונוזל התאדה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים חומץ וקורנית; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, כדי לערבב טעמים, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
בקערה, לטאטא ביצים, חלב, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מכסים תחתית של צלחת אפייה 3 ליטר (כגון 9 על 13 ב. לפחות 2 בפנים. עמוק) עם פרוסות לחם, זמירה במידת הצורך כדי להתאים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מורחים חצי תערובת פטריות על לחם; למעלה עם כל הסרטן, חצי הבצל הירוק, ו 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
סרטןסרטן
7
יוצקים חצי תערובת פודינג באופן שווה על גבינות. מסדרים שכבה נוספת של לחם על גבי (חפיפה מעט אם תרצה; לשמור כל לחם נוסף לשימושים אחרים), ואחריו תערובת פטריות נותרת, בצל ירוק, וגבינת כוס 1. כפית שנותרה תערובת פודינג באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
תן לסטרה לעמוד בטמפרטורת החדר כ -15 דקות, או לכסות ולהירגע.
9
אופים, חשוף, בתנור רגיל או הסעה 350 עד שהמרכז מוגדר (לחתוך לבדיקה) והחלק העליון הוא השחמה היטב, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
חותכים לתוך מלבנים או לגרוף החוצה עם כף גדולה לשרת.
11
ניקוי פטריות: לקצץ את תחתית קשה או דהוי של גבעולי פטריות וכל כתמים חבולים או פגמים. (עבור שיטאקים וצדפות, להסיר את הגזע הסיבי כולו.) עבור פטריות מוצקות כגון portabellas, לנגב את הלכלוך עם מטלית לחה או במקום במסננת, לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים, להתייבש עם מגבות. עבור פטריות עדינות שיש להם הרבה מקומות ללכלוך להסתיר, כגון chanterelles וקיפודים, לשקוע בקערה של מים קרים להתסיס בעדינות עם הידיים לשחרר את כל החלקיקים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מסננים, שוטפים בזהירות תחת מים זורמים, בעדינות לטפוח יבש עם מגבת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.