שכבות סרטן ופטריות יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 302 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, גבינת ג'ק, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו שכבות סרטן, קראב וסקליון סטרטה, ו שכבות סרטן ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים שמן זית למחבת 12 אינץ 'או ווק 14 אינץ' על חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים פטריות ושום ומערבבים עד הפטריות מתחילות חום ונוזל התאדה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים חומץ וקורנית; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, כדי לערבב טעמים, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
5
מכסים תחתית של צלחת אפייה 3 ליטר (כגון 9 על 13 ב. לפחות 2 בפנים. עמוק) עם פרוסות לחם, זמירה במידת הצורך כדי להתאים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מורחים חצי תערובת פטריות על לחם; למעלה עם כל הסרטן, חצי הבצל הירוק, ו 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
סרטן
7
יוצקים חצי תערובת פודינג באופן שווה על גבינות. מסדרים שכבה נוספת של לחם על גבי (חפיפה מעט אם תרצה; לשמור כל לחם נוסף לשימושים אחרים), ואחריו תערובת פטריות נותרת, בצל ירוק, וגבינת כוס 1. כפית שנותרה תערובת פודינג באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
תן לסטרה לעמוד בטמפרטורת החדר כ -15 דקות, או לכסות ולהירגע.
9
אופים, חשוף, בתנור רגיל או הסעה 350 עד שהמרכז מוגדר (לחתוך לבדיקה) והחלק העליון הוא השחמה היטב, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
10
חותכים לתוך מלבנים או לגרוף החוצה עם כף גדולה לשרת.
11
ניקוי פטריות: לקצץ את תחתית קשה או דהוי של גבעולי פטריות וכל כתמים חבולים או פגמים. (עבור שיטאקים וצדפות, להסיר את הגזע הסיבי כולו.) עבור פטריות מוצקות כגון portabellas, לנגב את הלכלוך עם מטלית לחה או במקום במסננת, לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים, להתייבש עם מגבות. עבור פטריות עדינות שיש להם הרבה מקומות ללכלוך להסתיר, כגון chanterelles וקיפודים, לשקוע בקערה של מים קרים להתסיס בעדינות עם הידיים לשחרר את כל החלקיקים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
8 כפות שמן זית כתית
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות שיטאקה
2 עד 3 כפיות מלח ים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-o
12
מסננים, שוטפים בזהירות תחת מים זורמים, בעדינות לטפוח יבש עם מגבת.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.