שכבות סרטן ופטריות יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 302 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, גבינת ג'ק, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו שכבות סרטן, קראב וסקליון סטרטה, ו שכבות סרטן ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים שמן זית למחבת 12 אינץ 'או ווק 14 אינץ' על חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים פטריות ושום ומערבבים עד הפטריות מתחילות חום ונוזל התאדה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים חומץ וקורנית; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, כדי לערבב טעמים, 1 עד 2 דקות יותר.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מכסים תחתית של צלחת אפייה 3 ליטר (כגון 9 על 13 ב. לפחות 2 בפנים. עמוק) עם פרוסות לחם, זמירה במידת הצורך כדי להתאים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מורחים חצי תערובת פטריות על לחם; למעלה עם כל הסרטן, חצי הבצל הירוק, ו 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סרטן
7
יוצקים חצי תערובת פודינג באופן שווה על גבינות. מסדרים שכבה נוספת של לחם על גבי (חפיפה מעט אם תרצה; לשמור כל לחם נוסף לשימושים אחרים), ואחריו תערובת פטריות נותרת, בצל ירוק, וגבינת כוס 1. כפית שנותרה תערובת פודינג באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
תן לסטרה לעמוד בטמפרטורת החדר כ -15 דקות, או לכסות ולהירגע.
9
אופים, חשוף, בתנור רגיל או הסעה 350 עד שהמרכז מוגדר (לחתוך לבדיקה) והחלק העליון הוא השחמה היטב, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
חותכים לתוך מלבנים או לגרוף החוצה עם כף גדולה לשרת.
11
ניקוי פטריות: לקצץ את תחתית קשה או דהוי של גבעולי פטריות וכל כתמים חבולים או פגמים. (עבור שיטאקים וצדפות, להסיר את הגזע הסיבי כולו.) עבור פטריות מוצקות כגון portabellas, לנגב את הלכלוך עם מטלית לחה או במקום במסננת, לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים, להתייבש עם מגבות. עבור פטריות עדינות שיש להם הרבה מקומות ללכלוך להסתיר, כגון chanterelles וקיפודים, לשקוע בקערה של מים קרים להתסיס בעדינות עם הידיים לשחרר את כל החלקיקים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
8 כפות שמן זית כתית
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פטריות שיטאקה
2 עד 3 כפיות מלח ים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מסננים, שוטפים בזהירות תחת מים זורמים, בעדינות לטפוח יבש עם מגבת.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.