שכבות צ'דר, בשר חזיר ותרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'דר, בשר חזיר ותרד סטרטן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 788 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך בצל, חרדל דיז'ון, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שכבות צ'דר חזיר, שכבות בייקון וצ'דר, ו שכבות צ'דר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים בתרד ו 1/2 כפית. מלח וחום דרך. מערבבים בחזיר; בואו מגניב.
שים בצד 1 כוס גבינה, כיסוי ומקרר. חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה. מכסים את התחתית בשכבת לחם. מכסים את הלחם בחצי מתערובת תרד, ואז חצי מהגבינה שנותרה. חזור עם לחם שנותר, תרד וגבינה.
להקציף יחד ביצים, חרדל, נשאר מלח וחצי בקערה.
יוצקים מעל סטרטה. תלחץ עם מרית. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
לחשוף סטרטה ולהביא לטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל-350F.
מפזרים גבינה שמורה ואופים עד שנקבע במרכז, 50 עד 60 דקות.
תן לעמוד 5 דקות, לחתוך לריבועים לשרת.